Tuntutan Hadiah .

Assalamualaikum . Hi korang :) Hmm , satu lagi post di malam hari . Sebenarnya daya tak boleh nak tidur . Tak lena . Nak join Segmen/Contest/GA pun takda mood . So , daya nak bercerita dekat sini lah sekejap sementara mata tak mengantuk lagi :) Esok hari penting . Hmm , daya berdoa agar dipermudahkan segala urusan esok . Amin :)

Tadi , daya wish luck untuk semua kawan-kawan daya dalam Fb . Agak ramai :3 hee . Dan , daya ternampak lah satu status pasal result jugak . Tapi , lain pulak bunyinyaa ^^ Dia cakap kalau dia dapat 8A , dia nak minta parents da belikan hadiah . Memang begitu kan , kalau kita dapat result bagus mesti tuntut hadiah :D Untung lah korang :> Tapi tidak bagi daya . Daya taknak minta apa-apa dari parents daya . Cuma daya minta cukup lah hanya sebuah kucupan sayang dari mereka :'D Itu lah hadiah yang paling bermakna dalam hidup daya .

Mungkin sesetengah orang cakap , daya nih anak manja . Siapa kesah ? Daya anak mereka . Umie daya yang lahirkan daya , daya rasa tiada salahnya kalau umie daya cium daya sebab itu tandanya beliau amat berbangga memiliki anak seperti daya . Malahan daya berbangga sebab dapat lagi kucupan sayang dari mereka ! Huwaaaaaaa ! Bestnya perasaan tu :')

Apa yang daya harapkan agar daya mampu memberi keputusan yang cemerlang kepada mereka berdua esok :) Bukan saja esok , malah daya berharap agar daya sentiasa membanggakan bagi mereka :D Amin .





Esok , satu drama akan berlangsung ^^ hee . Saya pasti semua orang akan menangis ! Dan juga ada yang gembira dan juga ada yang berduka :> Hanya disebabkan sekeping kertas ia mampu mengubah riak wajah anda hanya sekelip mata . So , nantikan drama tersebut esok yaa . Jam 11 pagi hanya di sekolah masing-masin :D HAHA *gelak guling-guling* heeee . 

Okayy then , wish me luck untuk kali ke seratus lima puluh juta kali ;> *kenyit mataa*

1 ulasan:

alia syuhada berkata...

Good Luck ya dik :)