Alhamdulillah Result Okayy :D

Assalamualaikum . Hi there ^^






Nampak mukee happy tu ? heee . Alhamdulillah . Walaupun result tk gempak macam kawan-kawan daya yang lain . Tapi syukur laa , Daya dapat separuh daripada 8A >.< Dah dapat agak kan ? heee . So daya Hanya dapat 4A 4B . Syukur Ya Allah . Umie dan Abah daya happy sangat :'D Adik daya ? heee , dia lagi pandai dari daya . Dia dapat 6A 2B . Alhamdulillah :D 

Happy sangat umie dan abah daya hari nih :> Lega hati daya walaupun result daya tak gempak tapi syukur lahh semuanya lulus dan takda C :)

Di kesempatan ini , daya ucapkan kepada batch 97 . Tahniah ! Anda sudah berusaha sehabis mungkin dan hasilnya korang dapat lihat sekarang *ceewah* haha .

Oh yee , Congratulation to Asha ! Sebab dia dapt STRAIGHT A's ! Huwaaaaa ! *thumbs up* Tahniah kawan :D

p/s : Daya rindu kawan-kawan daya , tadi daya pergi lewat semua dah balik :< Tapi sempat jumpa Adni :'D Sempat jugak peluk-peluk dia . Dia pun dapat 4A ! heee . Aku tumpang happy untuk kau :'D 

Nanti daya cerita lagi yee . kbyee ^^ 

9 ulasan:

Hanna Nabiella berkata...

wahh..alhmdulillah,congrats adek :)

Call me DayaOwesome berkata...

Terima kasih kak :'D

Maria Menado~ berkata...

Alhamdulillah.. tahniahh~~ =)

Call me DayaOwesome berkata...

Terima kasih :')

lania assina berkata...

tahniah dear:')

farah.fauzi berkata...

tahniah daya! semoga berjaya pada masa akan datang..teruskan kejayaan dunia dan akhirat :)

Ima Azwan berkata...

tahniah dik :)

Norhaizan hakim berkata...

Tahniah Daya..tambahkan usaha untuk SPM pulak..result adik Daya sama dengan result anak Acik KZ.

Nur Irdina berkata...

waa tahniah ea kak ! time saye nanti dah tak de PMR... straight smpai SPM je... hee :D