School Oh School!

Assalamualaikum.


     Hi there! Time now is 02:30am. Updated blog on late night-lhaa katakan. I've just done eat Maggi Kari yaw! Haaa ambik kau pukul 2setengah pagi makan maggi. haha! Gila betul aku nih. Alhamdulillah kenyang. Tadi lepas selesai makan, ingat nak teruskan buat folio. Tapi tangan gatai pi buka Internet, terus log in Twitter/Facebook and Blog also. Haha, ni-lhaa padahnyaa. Sekali buka dah susah nak off!


Back to the topic, hari ni dah 7/Disember/2013. Woaaaaaaaaah dah taklama nak masuk tahun baru! Cuti sekolah pun semakin hari semakin berkurang. Hmmmm T.T Maknanya sekolah dah nak buka-lhaa ni? Think positive! Haaaaa, amacam? Barang sekolah dah beli ka? Baju baru? Kasut baru? Beg baru? Evrthng must be baru ka? haha! Tahun ni aku tak berapa semangat nak prepared barang-barang sekolah. Pakai apa yang sedia ada jee. Maklum-lhaa tahun akhir! haha. Lepas ni, dah tak pakai dah baju sekolah tuu! haha XD

Ohh SPM!

Hah! Hari tu ingat nak aktif balik blogging ni. Tapi terhalang dengan kerja khursus yang aku kena siapkan sebelum buka sekolah. Oh my! Macam nak give up buat benda ni :"< Tapi Alhamdulillah umie sentiasa ada untuk memberi sokongan dan dorongan. Glad with tht. 

I hv to much wrk to do. Doing tht, doing ths. Hmmm! *sigh* I knw I must not be sigh but who cares! haha. English broken? WHO CARES! 

Dah dua tiga hari aku migrain. Maybe stress sangat kot -.- Urghhh! I hate to be sick, but I knw Allah always with me and protect me, InsyaAllah! 

Yeah well, I need to stop tekan the keyboard-lhaa. My adik already wake up and yelling at me cause the sound of keyboard can't make her sleep well. Need to go. Assalamualaikum&Goo Mornight! 


2 ulasan:

uyu kawaii berkata...

ditag http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/happy-giveaway-by-ain-rahman.html

Suana Zhar berkata...

jemput join segmen...

http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/segmen-rezeki-siapa-by-suana.html