Sudah dapat keputusannya!

Assalamualaikum >.< Hi Hi Hi Hi *lambai tangan*

Korang sihat ? :D daya happy nih . haha . Ingat tak yang daya pernah cerita yang daya ade mohon ke Kolej Vokasional ? Haaaa , keputusannya dah keluar hari nih *pagi tadi* Dan keputusan bagi permohonan dayaa .




AHHHHHHHHHHHHHH ! *mata terbeliak , mulut ternganga , lidah terkelu dan tangan kejang* Saat melihat keputusan ni :'D Syukur Alhamdulillah . Abah dan Umie daya suka sangat . diorang tak kesah aliran mana yang daya nak ambik asalkan belajar rajin-rajin dan kena ada minat :') Saya beruntung dapat parents macam mereka :'> *muah!*

Korang dah semak belum ? Kalau belum >>DISINI<< :)

Tapii , what a sad news bila dapat tahu kawan daya tak berjaya :< *tertunduk ke bawah* Oh .. hmm , mungkin bukan rezeki dia :'/ Tapi , daya dah berharap sangad da nak pergi Tekni dengan dia . Stay Asrama sama-sama :'< hmm .

Ape-ape pun , tahniah jugak buad korang yang berjaya masuk ke Kolej Vokasional ! Wihuuu *angkat kedua-dua tangan ke atas tanda seronok!* Lepas ni , kena belajar dduk asrama laa :/ *hmmm -____- Boley saya nak berulang dari Kota Bharu ke Tanah Merah tak :o HAHA ! Mengarut . Jarak rumah daya ke Tanah Merah hampir 20KM ! Takkan nak berulang alik -,- *Ape laa dayah nih!

HAHA . Okayy . Berita yang amat mengembirakan hati daya :'D Malam nanti nak call abang-abang daya yang duduk kat Johore and Machang :D Beritaa yang amat mengujakannnnn ! Wohooooooo(!)

Kbyee :')


7 ulasan:

munirah :) berkata...

tahniah ! :)

rodiyatul akmar berkata...

congrates dear :)

lania assina berkata...

tahniah dayah..hehe

Aufa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Aufa berkata...

Cingrats ya! ^_^

Florence Ayum berkata...

tahniah ya daya! :D

Budak Ewan berkata...

Tahniah. kita pon dapat jugaa. follow #316 :D