Selamat Tinggal SMKKEMUMIN dan Kawan-kawan :')

Assalamualaikum . Huwaaa . dah 17 Januari 2013 ek ? Hmm :/ Cepatnya masa berlalu . Hari Isnin ni 21/1/2013 daya dah kena daftar KVTanahMerah :D Wihuuuu (!) *lompat bintang*

Tapii :< Hari ni last day pergi sekolah tadi :'/ So sad bilaa kawan bagi present untuk saya :'o Alia bagi coklat feveret saya satu kotak ! WOW ! Kit-kat >.< wilalalalala ! tak caya ? :D tengok sini .



Dan dapat 'penyu' seekor :D heee . Eh jap , penyu ker kura-kura tu -______-' HAHA . Ikut laa . yang penting , ia tersangat laa comell ! ^^ Thanks kawan :D Oh yee , nampak Riben kiut miut tu ;o Wohoo ! tu , Asha yang kasi >< I really like it :') thanks asha . Dan satu lagi , nampak ape atas kotak kit-kat tu ? Yeahh , jangan tanyaa -,- haha ! Tu dari sepett aka Iskandar . heee . apepun thanks pett :'3

I'm gonna miss you guys ! I'm gonna miss Ayahanda *pengetua* Hensem wooo . nak tengok . hah jap .

 

Tadaaaa ! Hensem kan :D heee . I told youu :3 
Dia Ayahanda terbaik ahh :'D
Saya akan rindu beliau :'3



Apepun , nantikan cerita saya tentang sekolah baruuuu ;) heee  Asha tunggu dey :D Aku akan cerita segalanya bila ada masa dan bila aku balik hujung minggu key :> 

Kbyeee 

1 ulasan:

Asha Fantasy berkata...

Ok breyh ! aku tunggu !!