I Hate This Date So Much//



Kenapa ? Saya ingat hari ini mungkin akan menjadi kenangan terindah dalam hidup . Rupanya .. Hmm , Aku redha . Aku Pasrah saja . Mungkin dia bukan yang terbaik untuk aku *ceewaah*

Aku gembira kenal kau . Tapi , aku cukup tersentap bila kau cakap ''Can we break up ?" Selambaa ja ?! Oh my , and I said "It Up to you , kau rasa kau dah tak suka aku , baik kau blah . Sebab aku taknak kau suka aku sebab terpaksa . Fullstop!" He said " Ok." And I said "Farewell ~ "

Hah ? Gilaa tak ? hooooh ! Sakit hati kan :'/

Orang perempuan , walau macam mana sakitnya hati mereka . Mereka masih mampu tersenyum dan berkata "I'm Fine :')" Tapi , pada hakikatnyaa . Hanya Tuhan saja yang tahu .


Hari baik , bulan baik , tahun baik . Asal aku nak sedih sangat -_- Cool daya cool :D Enjoy the life while we are young . Wohoooo :O hahaahaha !

#Maaf jika post kali ini tidak berisi <3

5 ulasan:

Norhaizan hakim berkata...

Tak pe lah Daya..kumbang bukan seekor..percayalah,Daya akan jumpa lelaki yg lebih baik dari dia..menangislah sepuasnya kemudian bangunlah dan berkata 'Tengoklah nanti..aku akan dapat lelaki yg lebih baik, lebih macho, lebih hensem,lebih kaya dari kau..'

Call me DayaOwesome berkata...

Thanks sis :'D HAHA , yeah ! *genggam tangan* heee

Cik Pensil berkata...

jangan ikutkan perasaan sanagt . tak kemana pun ^_^

Muhammad Shahril berkata...

tadi awak komen dekat blog saya kan .. awak cakap takda pon link ?? kan kan ?

blh saya tahu link apa ?

Call me DayaOwesome berkata...

@Muhammad Shahril
Oh yee , tadi saya tanye link untuk join GA . Awak lupe letak rasanya . Takpe laa , saya dah dapat da . btw , thanks sudi singgah sini ^^