Contest : Kami Sahabat by Siti Aisyah Khalil

kelik banner untuk join berkaki kaki jugak ^^
Satu contest menarik hati daya nak join
Wihu wihu wihu ! Nampak tajuk diatas ? Yaaa itu laa dia :D
heeee .

Okayy , daya taknak cerita panjang . Daya akan letak satu keping gambar dan cerita serba sedikit tentang gambar itu yeeee :> mungkin boley menang -,- muahahaha .

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Jom Mulaaaa :)

-

-

-

-

-

-
-
"A BEST FRIEND IS THE ONE WHO WHICH CAN MAKE YOU SMILE EVEN WHEN IT'S YOUR WORST DAY"


Okayy , first photo . 
Semua yang ada dalam gambar ini adalah sahabat baik saya *separuh jaa , ada lagi*. Ini last day kami di sekolah dan juga last day kami menduduki peperiksaan PMR :> Happy sangat masa tuh . 
Kami berkawan sejak di form One . Satu kelas :) Tak pernah berpisah .
Bak kata Iklan Buddyz Digi 
''kawan gila-gila rambut tak sama tapi sekepala tak sedarah tapi


bersaudara . kami riuh kami gempak ngam-ngam macam 
segi empat tepat .  
 
Kami rapat macam budak hipster dengan jeans ketat . 
Melekat macam gam gajah . 

kami buddyz kami takkan terpisah :D''
Muahahaha *tibeee tibeee gelak --'

"When we first met , I had no idea you would be so important to me :) "



Naaaah , second pictures :)
Mereka semua tu , GIRLfriends saya :D *separuh juga :<*
Saya sayang mereka dunia akhirat doo :'> heeee . Saya penolong kelas so ,
mereka lebih banyak dengar arahan saya berbanding ketua kelas -.-
HAHA , mereka sporting ! Bila kitorang gelak . Satu sekolah boley
dengar ! Adoooi , nama jee anak dara . Tapi bilaa
dengan geng ! Adoi ! hilang kemana entah gelaran anak dara sopan suntung tu :P muahahaha .



" I love people can make me laugh , when I don't even want to smile"



Haaaaaaaaaaaaah ! Jangan nak fikir bukan-bukan -,- 
Ni namanyaa Eskandar a.k.a SiSpett .
Dia bro daya , a.k.a BestFriendForever daya :D
Tengok betul-betul gambar tu , dia cuba luaskan mata dia yang tetap
'sepett' tu . muahahahaha ! Seriously , kalau korang 
tak tahan jiwa dan tak tahan emosi memang takley duduk
dengan mamat nih . sebab kerja dia memang asyik suruh
kitee puji dia melambong-lambong dan asyik bergosip je !
Eh , jangan ingat lelaki tak pandai bergosip ! dia lebih mahir dari saya -.-'



"True friends are there , To pick you up when you're down"



"Dear Best Friends : I honestly don't know what I would to do without you <3 :')"



"A FRIEND IS SOMEONE WHO SEES THROUGHYOU AND STILL 
ENJOYS THE VIEW"



"BEST FRIENDSARE PEOPLE WHO MAKE YOUR PROBLEMS THEIR PROBLEMS . JUST SO YOU DON'T HAVE TO GO THROUGH THEM ALONE :')"



" THAT BEST FRIENDS YOU DOTHE STUPIDESTTHINGS WITH!"



Okayy , tolong jangan gelak :'<
HAHA . Ini gambar last year punyee laa :D Gambar this year .. hmm entah -,-
Cikgu daya belum kasi --' 
Gambar ini mungkin menjadi gambar terakhir bagi kami semua , sebab 
tahun depan mungkin takley jumpa daa :'<
Daya nak pindah sekolah , kawan-kawan daya pun sama . so , Ini saja laa kenangan abadi yang
daya mampu simpan buat memori terindah .
*cewaaaaaaah , emosi pulak -,-
Okay , daya jadikan ini sebagai Kenangan untuk tahun ini sebab pada tahun ini lahh 
daya menduduki peperiksaan PMR dan ia banyak memberi kenangan terindah kepada saya dan kawan-kawan :') Pada tahun ini juga lah , kami dijadikan harapan sekolah dalam PMR sebab kami first clasS . wihuu wihuuu ;D *bangga jap  haha . Okayy okayy . sampai sini saja cerita saya :)
Harap tuan penganjur segmen sudi baca cerita saya sampai titik terakhir yee ^^ heee .
Kbyeeeeeeee *titik*


Saya Tag |
dan 

2 ulasan:

۩PinkyLady687۩ berkata...

jalan2 sini..ehhehe..

Siti Aisyah Khalil berkata...

akak..tahniah akak menang..untuk hadiah 10 ringgit tuh akak minta kat fanpage Ana Ahmad sini..

https://www.facebook.com/pages/ANa-Ahmad-Blogs/128832423854770