Giveaway : Blog Aku AWESOME!


kelik banner sini ^^

Kenapa blog saya AAWESOME ? 

1. Kalau korang masuk blog daya mesti mata korang tertumpu pada header daya kan ? Haaa , kelebihan blog daya disini , header daya simple and cute . *maaf , perasan sikit* Dan , mesti korang terfikir sejenak , 'bulatt' ? Maksudnyaa , bulat tuannya kah ? Bulatt matanya kah ? Hah ! terus korang baca profile daya kan ? hehee .

2. Background blog daya pulak menjadi faktor utama orang nak datang ke blog daya :D Background nya simple but nice  Tidak menyerabutkan mata korang kan ? Heee . dan daya lebih suka warna begini daripada warna yang agak menyakitkan mata :) *Sayangi mata anda setiap hari *

3. Daya minat memasak . Jadi setiap resepi yang daya cuba . Daya cuba kongsikan dalam blog daya . Mungkin dapat membantu para blogger lain untuk mencuba resepi resepi baru dan lebih minat untuk memasak . Kalau takcaya cuba baca Older post daya . Mesti ade :D

4. Blog daya cepat loading kan ? hee . Ini sebab daya lebih suka page yang loading nya cepat macam kilat . HAHA .

5. Daya punye lagu best tak ? kalau takbest sila silent kan speaker laptop anda :D Maaf atas segala kesulitan ^^

6. Eh ? Dah banyak nih . daya rasa cukup laa . HAHA . Bukan nak bermegah tapi , lebih kepada jujur :D

Saya Tag |
1.http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/
2.http://ehfarahin.blogspot.com/

3.http://mujadafewa.blogspot.com/
4.http://www.syuhadasalleh.my/
5.http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/
6. http://www.jajasutera.com/
7. http://ohthrillers.blogspot.com/

8. http://mayesa-jcb.blogspot.com/
9. http://eiqaalmond.blogspot.com/
10 .http://hanyadihatiku.blogspot.com/
11.http://eymasushoppe.blogspot.com/l
12. http://www.aimisyahirah.com/

13. http//syiffaroxy.blogspot.com/
14 . http://ayuinsyirah.blogspot.com/
15. http://hudarazida85.blogspot.com
16.http://amalinakhalid.blogspot.com/
17.http://ajlincomey.blogspot.com/

18.http://girlbloggie.blogspot.com/
19.http://dentzarmy92.blogspot.com/
20.http://diarionlinenurul.blogspot.com/l
21.http://sna-aai.blogspot.com/
 22.http://lobaksusue.blogspot.com/

23.http://sicomel06.blogspot.com/
24.http://www.duniawilma.com
25.http://ayamgorengmemangsedapla.blogspot.com
26.http://faryna-lovestory.blogspot.com/

27.http://blogbudakewchik.blogspot.com

28.http://irdinalikespink.blogspot.com  
29.http://pandaboystory.blogspot.com/
 30. http://glitterteenager.blogspot.com


31.http://ceritaanajwa.blogspot.com


32.http://rainbowbittersweet.blogspot.com



4 ulasan:

Hajar aka Tiha berkata...

assalamualaikum..
jemput join GA saya.tamat 20 disember
http://smilewashere.blogspot.com/2012/12/little-giveaway-by-tiha.html

zeeQa berkata...

jom join segmen ni

http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-for-january-2013.html

Suue berkata...

Assalamualaikom and Holla! Singgah dr GA sama n follow. Jom follow sue, nak tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/giveaway-blog-aku-awesomee.html

Nak happykan birthday girl x? Jomlah.. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Nak hadiah gempak-melepak? Terjah: http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Ni last eh, hehe. Nak mengarang cerita x? Sambil2 tu, baca lah cerita sue jugak ek! http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

Bai!

Yana Blogger berkata...

Assalamualaikum..
Thanks sebab join!
Keputusan dah keluar!

http://didijojo.blogspot.com/2012/12/keputusan-giveaway-blog-aku-awesome.html