Akhirnya ..

Assalamualaikum . Hi :)

Tengah hari tadi , daya tengah cuci ayam nak masak . Tibe-tibe dapat call dari abang posmen *poslaju* tanya jalan ke rumah katanya alamat dah ada tapi tak kenal rumah . Ohh , okayy . Daya jelaskan satu persatu kepada dia . Dia cakap ada barang yang perlu dihantar kepada daya . Masa tu , daya blur dan lupe yang daya ade order Lommo Camera from kak Izzah . Bilaa , posmen tu sampai rumah . Terus dapatkan benda tu . Dan masa tu lah airmuka daya berubah dan kemudian rasa nak menjeri sangat ! haha .

Kamera Lomo daya dah sampai :D Yabedabeduu ! Dah dua hari daya tunggu , dan akhirnyaa  Wihuuu thanks to kak Izzah :) Oh yee , daya order warna merah . Nak tengok tak ? Heree ..



Tadaaaaa ! heee , taksabar nak pakai . *Sebenarnya sayang nak guna filem tu . hehehe . Adikadik daya dah jeles tengok daya ade lomo -_____- muahahaha . Okayy lah . byee here :>


5 ulasan:

eymasu berkata...

bestnyer..nak jugak..bape harganye dik..(^_^)

Call me DayaOwesome berkata...

Hihi , Alaah murah jee kak ! sebab tu saya rembat :D RM35 sekali dengan kos penghantaran pos laju :)

YLa Aziela berkata...

alaa bestnya..asa nk rembat jgak je,,,hehhehe

Nur Zafirah berkata...

wah,comel^^
kalau wrna pink lagi comel.hehe

lemon_ieyfa berkata...

dik , order kat sape ? nak link boleyh ? :D