Kecewa .

Assalamualaikum . Hi there :| *not in mood .

Hari ni nak buad entri sedih sikit :'> haha . Hmm ,pagi tadi umie saya nak makan Sardin Roll yang saya buat . Kebetulan memang saya ade nak baked something hari nih . So buat laa Sardin Roll dulu . Alhamdulillah , sedap dan menjadi . Excited nak baked something laa kan . sebab memandangkan Sardin Roll yang saya buad tu menjadi :3 haha *perasan jap . Kayy , lepas tu saya decided nak buat Macaroons . Sebab dah dua tiga hari dok cari info-info dan cara-cara buad macaroons . Hmm , sampai dah taksabar nak buat .

Tapi last-last :< Hmm .. FAIL ! :'( Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! sedih yang teramat ! Hmm , bila difikirkan balik maybe saya tak cukup ilmu lagi nak buat benda nih :') Sabar . Kalau bercita-cita nak jadi Chef , kesabaran , ketabahan dan keyakinan kena ade dalam diri :'D Insya Allah saya mampu .

Taknak upload gambar , maluuuuuu :'/ haha !
Nak belajar lagi cara dia -,-' errr , masa buatnya sangat laa menyakitkan hati dan sangat merumitkan !

Okayy done ! kbyeeeeeeeee -.-'

4 ulasan:

Norhaizan hakim berkata...

Daya..practise make perfect my dear...

Call me DayaOwesome berkata...

Okayy kak Zan :')

Maria Menado~ berkata...

cuba lagi!!! usaha! hehe =)

Call me DayaOwesome berkata...

Thanks :'D