Ehh Dayaa Updated Lhaaa?

Assalamualaikum. Hi Peeps :D

Ehh *terkejut tak* Daya Updated? Mimpi *tepuk pipi* Ahahaha. tak tak :D Ini betul-betul daya mehh -.- *pook kang* Ahahaha. Okayy Hello guys :") Rindu korang :"< Daya betul-betul busy sekarang nih. I got a lot of things to do --" Homework ! Homework ! Cooks Cooks :D Ahaha. Yeahh ILoveYou :*



Haih. Sejak akhir akhir ni perangai daya memang lain macam -.- Crazy? Hey watch your mouth ! haha. no . I mean likee. Annoying moree annoying :D haha. My mom always laugh with my joke *cehh cakap matsolleh -.-* Tapi betul . Aku dapat balik kebahagiaan aku :")  Setiap titisan air mata kesedihan, Allah akan gantikan dengan air mata kebahagiaan :'D Kan kan kan? Hikhik.

Well. Memandangkan hati masih lagi tak sembuh yang luka teruk gila Myvi hari tuh -.- My mom . She buys me a turtle ! Ahaha. It was so cute mehh. Kejap. 

Sorry no pictures -.- Lupaa nak shoot. ahaha. 

Ohh tolonglhaaa :/ *tiba tiba* Eh? Sawan --"

Hmm. Nak cerita ape lagi :o 

Saya ada satu cerita hot :D 

Saya beli shawl baru. kbye :*



2 ulasan:

wisata outbound berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/