Jangan buat keputusan melulu !

Assalamualaikum . Daya kembali lagi ? padahal hari nih pagi khamis . kan ? heee . Iyee iyee . Tolong jangan buad mukaa blur macam tu . macam siput sedut dah aku menengoknyee :3 haha *gurau* Sebenarnya , minggu lepas *sabtu* lepas my umie and abah hantar masuk asrama balik . Perasaan daya memang macam taknak duduk situ dah ! mengamuk nak balik ! Nak keluar dari situ ! Taknak belajar situ ! Walhal , belajar pun tak lagi -_____-' So , saya sabar . Hari Ahad daya dah start kelas . Perasaan memang seronok laa nak start kelas . TAPI ! entah kenapa daya asyik nak nangis je :'< Sikit-sikit nak nangis ! Siyeees lii , daya cakap daya takpernah berjauhan dengan family :'/ Ini suatu perkara yang amat menyukarkan bagi saya untuk tempuhinya .

Hari selasa , daya ada migrain . kat situ peraturannya memang kena pakai tudung hitam lepas bahu . Adee \(-_-)/ Orang yang ada migrain memang takley ah pakai baju ker tudung ker yang berwarna hitam sebab panas ! lepas tu , kan hari tu daya cakap daya terpaksa berjalan dari asrama ke kelas/bengkel sejauh 2.5KM . So , tengah panas terik pakai tudung hitam daya terpaksa berjalan kaki untuk ke kelas/bengkel ! Ya Allah , hanya tuhan saja tahu betapa sakitnya kepala daya masa tu :'/

Disebabkan muka daya pucat , kepala daya sakit , badan daya lemah . Daya mintak akak senior cakap kat warden yang daya nak pergi klinik . Oh , sebelum tu seperti selalu . Dayah tefon Umie daya dan menangis lagi :'/ Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'O Dan . 30minit kemudian , daya dibawa ke klinik pesakit luar :3 For the first time , daya pergi berjumpa doktar sendirian . Tanpa Umie :'(

Lepas ambik 'coklat' di farmasi , daya call umie lagi . dan menangis lagi ;'/



'coklat' kegemaran saya :") Best woo . terasa diri amatlah sengsara sekarang nih :'| Sabar jee la . Okayy , ini saja yang mampu daya ceritkan :'3 laeng kali , daya post cerita baru keyy ;) *kenyit mata*

Keyy byee :'*


3 ulasan:

Budak Kampung berkata...

eh iman tau ubat dlm botol 2..selsama kan?iman keje bhgian ubat tau

IeZwa RazK II berkata...

Hye, Dah join ke belum Mini GA by Iezwa RazK? Kalau belum join, jemputlah join ye. Ada 40 hadiah menarik untuk dimenangi :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html

Nadya Bubble berkata...

Promosi Al-Quran Pelangi :) Ready stock! http://bit.ly/10AVN8H