Short segment : ASD by hanim and fiza

Jom join :D
Saya Tag | 

Let's begin :) 

-

-

-

-

-

-

-

-

Assalamualaikum :) Selalu kite dengar 'tak kenal maka tak cinta' kan ? Haah , Saya kenalkan kepada anda semua seorang kawan saya yang sangat saya sayang . Wah ayat , bagai lagi . haha  Okayy . Kami kenal dah 3 tahun . Kami cukup mengenal perangai masing-masing . Bestfriend :') 





Kami classmates :) Kami Bestfriends :) Kami Buddyz dan Kami sayang relay friendship kami :'D Ramai yang tanye , ''daya dengan sepett couple ker :/ " I'm sorry ! Kami bukan couple . Cuma kami rapat ! Kami kawan dan kami tak pernah simpan perasaan apa-apa . Saya dah anggap dia macam adik/abang/saudara saya dah . He's a good man . Senang minta tolong dan pandai mengambil hati orang . Ramai yang jeles tengok kami rapat . mungkin sebab dia hottstuff jadi peminat-peminat dia marah saya -______- What the frog ? Kami kawan saja lah :D *sengih*

Bagaimana saya kenal dia daripada pandangan pertama sehingga sekarang ?

Mula-mula saya kenal dia , memang muka dia perangai dia sangat annoying -_-' Geram nak sepak hari-hari . Tapi , bilaa dah berhari-hari bertahun-tahun saya mengenali dia . Alhamdulillah , orangnya sangat baik :) periang ! Kalau tak jumpa dia satu hari tak sah ! Rindu nak buat benda bodoh dengan dia . heee . Dia memang sporting . 

Sehingga sekarang , dia masih sama :') Apa yang best ? Dia memang seorang kawan yang Ohsem ! *thumbs up* Tambahan *dia ramai crush . Want to know him lebih rapat ? Just Add him on Fb :> heee  


Dan saya terpaksa tinggalkan titik saya dsini . Sebab cerita saya amat tidak menarik -_______________- heee . Okayy *titik*




4 ulasan:

Nur hanim berkata...

Thanks join daya. Goodluck ye :)

Puteri Afiqah berkata...

blogwalking dari segmen yg sama..
gud luck :)

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/12/short-segment-asd-by-hanim-and-fiza.html

Nur hanim berkata...

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/update-asd-peserta-dan-sponsor-wajib.html

Upadate! Peserta dan sponsor perlu baca!

diadiba...!!! berkata...

jejaLan...
4Low...
pemenang ke-10...
congrats...
LoOk chinese coz sepet...
hihihi...
;)