Segmen Siapa Paling Jujur

klik banner untuk join :)

Banyak soalan nak dijawab nih *kepala kekiri dan ke kanan , bunyi jari . Betulkan urat saraf*
Here we go ..

  1. apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang : Aduh ! memang panas hati . Tapi cool down . budak jaa kot . kalau sebaya dengan aku memang dah kena -,-
  2. pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar : Oh my ! seriously , haha . Tak --'
  3. pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan : Pernah , abang aku . haha , rasa nak sepak muka dia sebab gelakkan aku .
  4. bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa : Semalam , sebab aku tengok cerita korea , cehh ! habis airmata aku satu tong .
  5. mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you : 'rongak' sebab masa tu gigi susu aku selalu patah . kuang hajor -.-'
  6. berapa berat badan you sekarang : hmm , last timbang 51kg *jangan gelak .
  7. ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa : masuk bilik , kunci pintu , tekup muka dengan bantal . JERIT sekuat-kuatnyaa . *Fuhh , legaa .
  8. matapelajaran paling k.o masa sekolah : MATHEMATICS !
  9. adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan : Oh yeah ! pengalaman paling 'suwik' . Paling best aku gaduh dengan budak lelaki . Masa tu aku standard 6 . hee . memang gila --' sebab aku sampai kena masuk bilik disiplin . Semuanya salah dia . 
  10. orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) : Darjah 5 
  11. you pertama kali couple masa umur berapa : 12 tahun . *monyet punya cinta . perghhh!
  12. berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila : 3 bulan . sebab aku kapel suka suka jaa kot . bukan nak kekal pun :P
  13. last you putus sebab apa : Sebab dah bosan :D *muahahaha
  14. adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa : pernah , dulu masa saya dilahirkan :') dia menangis kegembiraan :'D
  15. bila dok sorang sorang , ape mesti you buat : singing ;D
  16. keputusan upsr you : 1A 4B -,-
  17. you nak kawen masa umur berapa dan kenapa : dah nak kena fikir ker ? --' okay , baiklah :) 25 mybe :P
  18. you selalu berangan tentang ape : Tentang masa depan , bila dah bekerja . boley beli apa saja ! 
  19. perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you : kena belajar math ! memang kene belajar ker ? -,-'
  20. perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you : Dapat B subjek math lepas tu takdapat daa --'
  21. blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia : Asha Shahira sebab dia kawan baik saya ^^
  22. sesuatu yang you tak suka bila blogwalking : Tuan blogger sombong -,-
  23. mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook : Tahun 2008 sebab hasutan kawan .
  24. you selalu bangun tidur pukul berapa : lepas solat subuh , aku takpernah tido . sebab umie aku cakap . nanti pintu rezeki tertutup .
  25. kritikan terhadap blog saya : Blog Anda Ohsem >.<

Fuhhh ! selesai jugak :D Letih letih . haha . Tapi Ohsem habis :) heeeee . 

7 ulasan:

faraa haniey berkata...

hahahha..sstengah soalan agak lucu:))

Call me DayaOwesome berkata...

tu lahh . Gelak guling-guling saya nak jawab soalan nih :3

vendettatraveller berkata...

terima kasih sebab sudi join :D

vendettatraveller berkata...

ada sponsor baru . follow and like page dia keyh :D

Aten berkata...

follow back

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

emma michiyo berkata...

dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
boleh shopping jugak sini
sy ske segmen jawab2 soalan macam ini anada bagaimana??
http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

eqa sulaika berkata...

dri segmen yg sama :)
http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

haii kite berdua sebaya :)
haluuuu orang kelate