Segmen 3 Hari : Kenali Kawan Baik by Syazlia Dan Husna

Jom join sini :)

Jom jawab soalan :)


1)Nama kawan baik : Nur Asha Shahira Binti Zamri
 
2) Umur : fifteen years old .
 
3) Tarikh Lahir : 12/10/2012
 
4) Bersekolah di : SMK KEMUMIN
 
5) Sifat yang korang suka mengenai kawan baik korang : Sporting-Periang-Gilagila-Comell-BaikHati-Ohsem!
 
6) Sejak bila berkawan baik : Sejak tingkatan1 :>
 
7) Kenangan yang paling kelakar/gila2 ketika bersama kawan baik : Lepaking Bersama dia , gelak hingga menangis-nangis :') *I miss that moment .
 
8) Ucapan untuk kawan baik korang : Kawan . Kau lah sahabat/kakak/adik/saudara/rakan segalanya bagi saya :') Yang namanya kawan itu tak pernah ada bekas kawan . Sekali berkawan selamanya kitee tetap kawan . Aku sayang kau . Dan tetap sayang kau selamanya :')


Tarikh tutup : 27 Disember 2012 jam 2.00 petang.
kbyee .








4 ulasan:

Husnalyas berkata...

hai hidayah. thanks sudi join segmen kami. hehe. hidayah boleh lah promot entri ni habis-habisan utk menang pure marine collagen, tiny ring yang comel dan 3 hadiah lg. gud luck k :)

Hidayatul Afzam berkata...

singgah dari segmen yg sama :)

jemput join GA sy :) http://princess1405.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-princess1405.html


jangan lupa join mereka jugak http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

ejatt akmal berkata...

http://ejatt-akmal.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

hye dari segmen yg sme

Husnalyas berkata...

awk, tolong check link awk ade tak dalam senarai pserta ye. kalau x de, komen kat sane. tq :) http://nursyazlia.blogspot.com/2012/11/new-look_15.html