Salman Khan kawan saya .

Assalamualaikum . Ceeewaah , tak boleh blaah tajuk entri malam nih . haha . Tadi , daya ada terbaca satu entri dari Engku Muzahadin , katanya hari nih merupakan Hari Ulang Tahun Salman Khan ke-47 . Waaah ! siapa sangka dia dah berumur 47tahun , tapi body masih lagi mantap dan bergaya *angkat kening* hahaha . Okayy , sebenarnya , daya nak bagitahu korang yang Salman Khan tu kawan baik daya ! Hah ?! Tak caya ? haha . Okayy , daya bagi bukti . Scroll bawah .


Ehem . Awak kacak ^^

-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-
Tadaaaaaaa !
  
Sama kan ? Haaaah ! I told you . hihi . Sebenarnya nama dia Afiq Zahri . Baik orangnya ^^ Dia hormat orang perempuan tau ! haha >.< See , kacak kan dia ? hehe , memang kitorang panggil dia 'Salman Khan' . Muka dia .. perghh .. memang sebijik dengan the real Salman Khan punya face . muahahahaha!

kayy , daya nak bagitahu tu je . Sebab bangga dapat kawan macam Salman Khan :D

kbyeee :*



1 ulasan:

Asha Fantasy berkata...

Pergh ! bangga salma khan niey ! haha !