I'm sick .

Assalamualaikum .

Dah dua tiga hari daya mengalami sakit-sakit perut . Cramp kaki . Akibat cuara sejuk sekarang nih . Kaki daya dah memang selalu cramp , kadang-kadang tengah tidur pun dia boleh cramp . Menangis-nangis daya dalam tidur . Dan sekarang , daya sakit perut pulak . Tapi , malam nih memang TERlampau sakit sampai daya nak tekan sikit pun dah rasa macam senak ! Ya Allah , kenapa dengan perut aku nih :'( Saya sakit dah macam rasa separuh mati  !


Daya mohon maaf sebab daya tak sempat nak blogwalking sekarang disebabkan keadaan daya yang kurang sihat dan mood nak blogwalking segera terbantut :'< I'm very sorry . Tolong jangan cakap daya sombong :'O Thanks kepada semua rakan-rakan blogger yang Tag daya untuk GA/Segmen/Contest . Thankyou very much :') Saya sangat menghargai jasa anda .

Dan sekarang , daya perlu jaga makan minum daya . Adeh ! memang tak suka bila keadaan jadi macam nih . Esok , umie nak bawa daya pergi klinik . Nak check if ade something wrong with my stomach . Harap-harap tiada apa yang berlaku :'|

I Just need some rest . kbyee :'{

1 ulasan:

Sherlyanna Angiela berkata...

semoga cepat sembuh...