Esok sekolah .

Assalamualaikum . Hi :)

Arhhhhhh *geliat* Esok daya dah kena pergi sekolah . Uh ? Mesti korang cakap "Awalnya?" kan ? hihi . sebenarnya . sekolah daya tu pelajarnya sikit saja . Dan antara tingkatan tu hanya 5 kelas ja . Hmm , so daya dah kena daftar ESOK ! heee . Baju tak gosok lagi -____- seriously , memang malas tahap gaban . Bhaha !

Oh yee , tadi daya pergi Tesco Kota Bharu . Ohmai ! Kenapa ramai sangad orang pergi situ :'( Semua benda yang daya nak semuanya habis ! Tudung yang daya nak size tu , pun habis tinggal size kecik jee :< Alaaah , daya nak cari pen Feveret daya pun dah habis! seriously ! :'\ Rasa macam nak nangis ! Dah laa masa pergi Tesco taadi , tengah sibuk daya skodeng alat-alat tulis , tibee-tibee sorang 'makcik' pijak kaki daya . Dan boleh pulak dia buat selamba deeek jee -____-'' Sakit pulak hati kitee nih . hehe ! Okayy abaikan .

HAHA , dayaa sempat beli benda nih je kat Parkway ->



Nampak tak Elmo , spongebob and Rilakuma tu ? hee , sebenarnya tu Pencil Box kami :D Huwaaa ! lawoo kan ? :> Elmo tu saya punyee . Dan selebihnya Barangan sampingan saja . hiii .




Teramat lah excited nak pergi sekolah ! hehe . Jangan jeles :O Ini saya punye >.< hihi 
Kbyeee :) *gosok mata*

1 ulasan:

Puteri Afiqah berkata...

comelnye pencil box tu :)

selamat kembali ke sekolah ^^