DayaBulatt ada Kembar ?

Assalamualaikum . Morning sayang-sayang bulatt yang comel lawa dan cute semuanya :D *wah , memuji bagai* Heee . Pagi tadi , daya check chatbox daya yang comel tu *perasan* lepas tu ade seorang kakak tanya daya macam nih .


Haaa , pertama sekali daya nak cakap . Kami memang kembar , tapi TAK SAMA . heee . Tak sama macam mana tu ? Okayy let see :D

Gambar waktu kecil ni pun dah taksama ni kan da besar :> 

-

-


-


-


-

-

-

-
scroll lagi :D 
-

-

-

-

-

 

Sebelah kanan tu daya ^^ dan sebelah kiri tiha  ^^ Tak sama kan ? Haaa , I told you ! :> Memang kami ni dilahirkan tidak sama wajah macam kembar kembar lain . Tapi saya bersyukur sangat sebab dapat adik kembar macam dia :) Alhamdulillah .

So gambar sekarang . Hah ! Jangan terkujut yee . hee 

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
Usaha tangga kejayaan ! heee

-

-

-

-

-


-

-

-

-

-

-
Okayy -okayy . maaf ^^ heee

-

-

-

-

-

-

-

-

TADAAAAAAA !


See ? Bulatt and Keding :) HAHA . My brothers selalu cakap sorang bulatt sorang keding . HAHA . Ade aku kesah ? -.- Okayy , da puas hati tak kak ? :D haha . Nak komen ? sila ke kotak komen bawah yee ^^ Terimakasih sudi baca :> Kbyee .






4 ulasan:

Florence Ayum berkata...

waaa ada kembar? best nya.

Call me DayaOwesome berkata...

Iyee . memang best sangat :D

Florence Ayum berkata...

hehehe :D

Nadhirah Noor Khan berkata...

Eh comel je. Kembar. :D