Cik Lyeen's Giveaway





Firstly , daya nak cakap . Banner ni cuteeeeeeeeeee sanagd ^_^
*tak tipu , tak bodek .

Done follow para sponser yang baik hati belaka :>
And done like fanpages para sponser ^^

kbyeeee :*

13 ulasan:

!em@ GurLz berkata...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Lyeen De Syifa berkata...

assalamualaikum,
salam cupcakes...

Thanx sebab join GA Lyeen..:D
U olls boleh bw kat peserta lain2 untuk kumpul komen paling banyak ok..:D

Link: http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

Happy blogging and good luck..:D

Nur Haziqah berkata...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

komen yee...sngd dialu2kan ..thnk you

wh4t3v3r berkata...

http://justwh4t3v3r.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html


komenn yee , tasha dari GA yg same :)

Nadrah Zulkifly berkata...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

Amna for short berkata...

hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

eyka berkata...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Niena Sofea berkata...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Datang dari GA yang sama , http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow , jom follow semula .. =)

*sila abaikan jika dah follow .. =)

Nur Syahira berkata...

good luck awk ! hehehe...tmbhkan comment di sini

jom dtg blog pink sy ? kalau tk menyusahkanlah..tinggalkan sepatah kata di entry pn tk ap..

http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

emma michiyo berkata...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

tlg like juga entry tu ye :P

echa hamid :) berkata...

http://hunnybunnyecha.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

done follow you :)

secret of us berkata...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Iezwa Wawa berkata...

Salam, datang dari segmen yg sama. Jemput singgah dan comment ke blog wawa pulak ye (:

http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html