Tangan gatai nak buat jugak !

Assalamualaikum . Hi :D hehe . Sebenarnyaa saya jeles sangat tengok org lain buad contest . Ahaha . *teruk ker saya , maaf :< . Pastu , saya rasa kali nih nak buad dalam facebook . 1st nak cuba buad contest , takda salahnya kan ? :D heee . Well , baru tengah hari tadi buad pages for Contest : My Hijjab Style dan alhamdulillah . kawan kawan banyak menyokong dan membantu untuk 1st contest saya :)

Okayy , caranya macam nih . Mula-mula korang kena pergi ke pages SINI dan tekan like . Oh sebelum tu , Tekan SINI . heee *add me ! Pastu korang Uploadkan gambar korang di wall contest tadi . Dan korang hebohkan kepada rakan-rakan Fb anda untuk kumpul likes banyak-banyak untuk menang :D wiwiwiwi Senang kan ? So jom laa join ;)




Hadiahnyaa *Sorry hadiah takseberapa sebab takda sponser macam korang lagi :< maklum laa 1st contest .

Pemenang pertama | TOPUP RM10 for Celcom and Maxixs User ONLY .

Pemenang kedua | TOPUP RM5 for Celcom and Maxixs User ONLY .

Tarikh penyertaan | 22/11/2012 hingga 22/12/2012 . *sebulan .

Okayy then , jom join :'> kbyeeeeeeeeeee ! 

    

2 ulasan:

Asmar Arafad berkata...

done follow u back , slm kenal

Call me DayaOwesome berkata...

kayy , thanks :D