Segmen : Ieka Nak Review Blog Oi Versi 2 .

Assalamualaikum dan selamat pagii :D Okayy okayy , pagi nih saya nak join satu segmen 'Ieka Nak Review Blog Oi' sebenarnya ini versi kedua . Katanya versi pertama dulu tak ramai yang join . Awk ! yeee awak yang sedang membaca nih . Jom laa join , support dia punyaa segemen ;> *kenyit mata . hehe .

Nak join ? Klik SINI :>

Nih follower saya :>



Ieka harus Review blog saya kerana saya amat-amat memerlukan sokongan blogger blogger yang lebih berpengalaman daripada saya dan saya lebih memerlukan tunjuk ajar korang yang sudah profesional dalam dunia blogger nih . heee :> Sekian .

kbyeeee .

6 ulasan:

xie_arf berkata...

Thanks sbb join segmen ieka sayang <3

Check link awk n BW blogger lain.
http://icysnowhite.blogspot.com/2012/11/peserta-segmen-ieka-nak-review-blog-oi.html

p/s: tarik tutp dilanjutkan ke malam 24 Disember <3

Aimi Syahirah berkata...

Salam. Wow superb blog!!=) Jom join contest menarik ni! Hadiah hebat! http://www.aimisyahirah.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html

Abdul Hafiz berkata...

http://cloudboy93.blogspot.com/2012/11/segmen-ieka-nak-review-blog-oi-v2.html

NaSriZ FaRdiSza berkata...


jom singgah blog sy plak...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/segmen-ieka-nak-review-blogg-oi-v2.html

Ayuni Yusop berkata...

Hai!

Yuni dari segmen yang sama. Blogwalking sini!

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/12/segmen-ieka-nak-review-blog-oi-v2.html

Ieka XieaRf berkata...

Ketusan dah keluar. Tahniah awak menang. :)

http://icysnowhite.blogspot.com/2012/12/keputusan-segmen-ieka-nak-review-blog.html