Jumpa Idola !

Assalamualaikum . Hi :D haha , hari tuh saya pergi holiday ke Kuala Lumpur . hmm stay kat rumah bapa saudara saya dekat Desa Pinggiran Putrajaya :) One weeks stay situ , memang puas ! dapat pergi rata-rata . hahaha ! Ohh , hmm entah bilaa laa -,- hari tu my umie ajak pergi Alamanda , dekat jaa . sebab saja jaa nak jalan jalan . so pergi laa , lamaa jugak . Hajatnya nak tengok wayang , tapi my littelsister tak sihat . demam , dia taknak masuk panggung --' so tak jadi , habis tu jalan rata-rata . Dah ! puas hati dapat pergi Alamanda , nak balik . so my abah pergi bayar parking . saya ikut belakang . eh ? tiba tiba ternampak seseorang yang amat ku kenali melalui televisyen !

Ku tenungg lamaa . Hah ! itu kan ... Kak Izani Juara Masterchef musim pertama ?! Eh yeeee laa . Terujaa gilaa saya masa tu ! Nak tegur , tapi maluu . haha . Waah ! dia memang Idola saya . wuwuwu , saya tabik spring laa kat dia . Memang saya minat laa dia . hihi . sejak first time tengk dia join masterchef memang saya da suka da ! hehe . Sampai macam tu eh ? :/ Ohh yeah !


http://2.bp.blogspot.com/-BIazYxLz03M/Two-3YqUIQI/AAAAAAAABG8/IMGogd1UUbc/s1600/l2R9N.jpg
My Idola :')



Tiada ulasan: