1st Giveaway by Chirp-chirp!

Assalamualaikum Warroh matullah hiwabarokatuh :D *semangat sikik . hehe

Hi . Sihat ? dah lunch ker ? Saya belum lunch lagi sebab semangat sangat nak join Giveaway nih :) *sengih sampai dahi . hehe . Okay okayy , saya dah mula melalut ke lain dah -.-'


AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ! *menjerit sebab comel gila ! haha :D

Saya pilih yang warna coklat tu . sebab mula-mula bukak blog Chirp Chirp nih , mataku suda terpaku ke arah keychain yang coklat tu :> Waaa , harap-harap saya bertuah dan dapat hadiah tu . hahaha *perasan :P
InsyaAllah ade , rezeki yeee . haha . 

Okayy done :)

Saya Tag | Asha , Adlyanie dan semuaa yang baca nih . Jom support 1st Giveaway dia . Best !
kbyeeeeeeee :)

4 ulasan:

sha (chirp chirp) berkata...

all the best Daya! tqvm sudi join GA ni! keep on supporting! hee :D insyaALLAH pemenang akn diumumkan 12/12/2012 ni. check namelist peserta okay, takot ada yang tertinggal (http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/nama-peserta-lucky-number-ga.html). tq very much again! korang memang best! hee ^_^

QasehnyaRania berkata...

good luck..
ciksu tak follow twitter sbb tak da akaun twitter..sedey kan ;D

kembar yer ;D
ciksu 7 feb .. ;D

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ berkata...

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

emma michiyo berkata...

jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis cik emma :)


http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html