Copy-mengopi ayat orang apehal!

Assalamualaikum ~ hai . Ramai remaja skarang suke sesangat gune ayat fresh-fresh . korang tau lah kan , xperlu diX-plain kan . hehe . Good-good . Tapi , ad sorang daripada friends ak nief , mmg suke sesangat copy-copy ayat ak ngn kawan-kawan yg lain . Adoish ! susah arr dgn org yg xpandai gune ayat sesendiri nief ! .

hehe . ak tahu ayat ak bukan nyer sodap sangat . Tapi ad ar jugakk yg sodap didengar .Dia memang xtahu yang ak citer psal dia nief . sbb dia xkan mngkin tahu . ak xleh nak ckap arr dia laki or pompuan . Tapi yg pasti mmg kawan ak arr .

ak sbnarnyer xkesah dia gune sesikit ayat ak , tapi klu da hari-hari pakai gune ayat ak , copy ayat ak . hmm sape xsakit hati ! Adoish , ak nak citer tapi takut dia kecik hati plak ! it so k laf , xmau menyakitkan hati kawanku ~ (:

hmm , kenapa laf dia nief berani sesangat copy-copy ayat org , klu ak marah dia ckap ak nief extra pedas laf , kuya tak bertempat laf ., oh kawan ku yg lagi sorang tempat ak meluahkan perasan . tak sabar nak jumpe kau ari ahad nief . nak luahkan segala masalah yg terbuku dihati ~ *aduff , ayat punyer laf sukses ! haha .

p/s : Don't try to copy my ayat ! -,- *muke sede .

6 ulasan:

cik kuntum bunga berkata...

yah ! jujur eh ... xtau aq jd sero .. :( .. aq mitop maaf bnyk deh klu aq ..

Prince Eskandar Bieber berkata...

Sharing Is Caring..
hahahahah..
mcam ayt yg aq slalu gune..

cik kuntum bunga berkata...

hola ! hahha .. comey tep ayt too ..

Prince Eskandar Bieber berkata...

mg ingt h0p kit0w blaja bi..
trish d0p suk0w cl0 tiru perbuatan di0..
s0 jnge tiru s0km02.. aq d0p mr0h mg amik ayt aq.. tpi jnge amik ayt dayah sie di0..
0k babe..?
jgn sal0h pehe deh..

Budaxx Talang..! berkata...

curi ayat xp0e agy dayah..curi jwpan peks0 2 ken0 sekess..hahha..
btw, like larh entry nieyh..

cik kuntum bunga berkata...

^^